Clafoutis cu cirese si green sugar

de anca_rm in Retete diabetici, 26 Mai 2015 | 1091 vizualizari

 

Pentru ca am castigat in cadrul concursului de pe Bucataras produse Green Sugar am decis sa le incerc si in desert.
Este un indulcitor natural care nu schimba gustul preparatelor si nici a prietenei mele dragi de dimineata ,, cafeluta,,.
Cu ocazia postarii acestei retete vreau sa multumesc inca o data Green Sugar si Bucataras.ro pentru premiu .

 

INGREDIENTE

  • -400-500 gr cirese
  • -4 oua
  • -3 linguri green sugar
  • -100 gr faina migdale
  • -30 gr faina alba
  • -250 ml lapte de orez/ovaz/de vaca
  • -putina sare
  • -zahar pudra pentru pudrat cand va fi rece
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clafoutis cu cirese si green sugar:

Spalam ciresele si daca doriti scoateti samburi, dar nu e obligatoriu.


Intr-o tava de tarta punem cirese cat sa acopere tot fundul tavi.


Intr-un castron amestecam ouale cu green sugar si putina sare pana cand se dizolva zaharul .


Adaugam faina de migdale, faina de grau, laptele si omogenizam bine.

Aceasta compozitie o turnam peste cirese si dam la cuptorul incins la 180 grade cam 30-40 minute.


Marginile se vor ridica in timpul coacerii , dar nu are nimic. Cand se raceste vor revenii la normal.

Lasam desertul sa se raceasca si il pudram cu zahar pudra din abundenta .



 

TIPS-URI

1

se poate pune zahar si trebuie cam 4 linguri de zahar

2

desertul poate fi pregatit si cu alte fructe

3

folosid faina de migdale nu va fi atat de compact ca si clafoutisul cu faina de grau , dar va fi mai sanatos

Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis cu cirese si green sugar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Bunica 1

26.05.2015, 20:09

Super!

deyutzky 1

26.05.2015, 20:24

Like!

mirela0911 1

27.05.2015, 13:29

Ce-mi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosi la cuptor cu scortisoara