Clafoutis cu cirese si green sugar

de anca_rm in Retete diabetici, 26 Mai 2015 | 2095 vizualizari

 

Pentru ca am castigat in cadrul concursului de pe Bucataras produse Green Sugar am decis sa le incerc si in desert.
Este un indulcitor natural care nu schimba gustul preparatelor si nici a prietenei mele dragi de dimineata ,, cafeluta,,.
Cu ocazia postarii acestei retete vreau sa multumesc inca o data Green Sugar si Bucataras.ro pentru premiu .

 

INGREDIENTE

  • -400-500 gr cirese
  • -4 oua
  • -3 linguri green sugar
  • -100 gr faina migdale
  • -30 gr faina alba
  • -250 ml lapte de orez/ovaz/de vaca
  • -putina sare
  • -zahar pudra pentru pudrat cand va fi rece
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clafoutis cu cirese si green sugar:

Spalam ciresele si daca doriti scoateti samburi, dar nu e obligatoriu.


Intr-o tava de tarta punem cirese cat sa acopere tot fundul tavi.


Intr-un castron amestecam ouale cu green sugar si putina sare pana cand se dizolva zaharul .


Adaugam faina de migdale, faina de grau, laptele si omogenizam bine.

Aceasta compozitie o turnam peste cirese si dam la cuptorul incins la 180 grade cam 30-40 minute.


Marginile se vor ridica in timpul coacerii , dar nu are nimic. Cand se raceste vor revenii la normal.

Lasam desertul sa se raceasca si il pudram cu zahar pudra din abundenta .



 

TIPS-URI

1

se poate pune zahar si trebuie cam 4 linguri de zahar

2

desertul poate fi pregatit si cu alte fructe

3

folosid faina de migdale nu va fi atat de compact ca si clafoutisul cu faina de grau , dar va fi mai sanatos

Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis cu cirese si green sugar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Bunica 1

26.05.2015, 20:09

Super!

deyutzky 1

26.05.2015, 20:24

Like!

mirela0911 1

27.05.2015, 13:29

Ce-mi place!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

8600 puncte

RODIMUR

8000 puncte

Constelatialeu

7270 puncte

mirela0911

6410 puncte

gaby_gabytza

5600 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de porc cu zeama de varza
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu carne de pui in sos de rosii si ardei

pe 15.02 la 19:41

Clătite Choco Kebab

de RODIMUR 5

pe 15.02 la 19:33

Tocana de cartofi cu scarita de porc afumata

de Adi 4

pe 15.02 la 19:16

Snitel sarbesc cu Kajmak / Karađorđeva Steak

pe 15.02 la 18:21

RETETA RECOMANDATA
Gogosi la cuptor cu scortisoara