Clafoutis cu visine

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 16 Iul 2010 | 3575 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -3 oua
  • -3 linguri de zahar
  • -3 linguri faina
  • -vanilie
  • -250 ml lapte
  • -500 g visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clafoutis cu visine:

se scot samburii visinelor si se pun la scurs.Ouale se bat impreuna cu zaharul apoi se adauga laptele,vanilia si la sfarsit faina.O tava(de obicei de yena sau de ceramica,dar eu am facut portie dubla:prima in tava de yena si a doua in tava de tarta,tapetata cu hartie de copt) se unge cu unt,se aseaza visinele si se toarna compozitia!se da la cuptor 30-40 pana se rumeneste deasupra.

 

TIPS-URI

1

este mai simplu sa faceti in tava de tarta sau de tort tapetata cu hartie si unsa cu unt,are textura cremei de zahar ars

Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Corinuta 1

17.07.2010, 11:36

De clafoutis n-am auzit, dar arata tare bine. Cred c-am sa-l incerc si eu!

elena1988 1

10.03.2011, 16:42

deyutzky 1

10.03.2011, 16:50

simplu, frumos si delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!