Desert pandispan cu iaurt, branza si visine

de Andra_Constantinescu in Prajituri, 13 Iun 2017 | 729 vizualizari

 

Atat de pufos, umed si bun este acest pandispan (si dulce-acrisor)... pot confirma bucatarasii care l-au gustat la picnic :D

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • un praf de sare
  • 12 linguri zahar
  • 6 linguri ulei
  • 140 g branza pufoasa cu smantana Delaco
  • 150 g iaurt grecesc (10% grasime)
  • esenta de vanilie
  • 300 g faina
  • 1  plic de praf de copt (10 g)
  • 500 g visine fara samburi din compot
  • Dimensiune tava: 27/37 cm
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pandispan cu iaurt, branza si visine:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.


Se separa albusurile de galbenusuri.


Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se mixeaza cu zaharul pana cand devin ca o bezea.


Galbenusurile, uleiul, branza pufoasa cu smantana, iaurtul si esenta de vanilie se amesteca, se toarna peste compozitia cu albusuri si se omogenizeaza. Se pun faina (treptat) si praful de copt si se amesteca aluatul de jos in sus, usor, cu o spatula din silicon. Doua treimi din visine se incorporeaza in aluat, dupa care compozitia se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt. Peste pandispan se presara restul de visine, apoi se introduce la cuptor pana cand trece de testul scobitorii. Se lasa sa se raceasca inainte de servire. Se poate pudra cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pandispan cu iaurt, branza si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Adi 1

13.06.2017, 21:07

Foarte bun!

dantes 1

14.06.2017, 08:25

Bun!

Valclaudia 1

21.06.2017, 07:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12510 puncte

RODIMUR

7480 puncte

AlexTeacher

7000 puncte

Constelatialeu

6830 puncte

Oana

6230 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pere si branza

de oanapl 5

ieri la 23:14

Aperitiv clatite cu dovlecei si branza

de Rocsi 9

ieri la 21:25

Desert prajitura cu branza dulce, lamaie si lapte auriu

de RuxyRux 9

ieri la 21:24

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu suc Fanta