Clafoutis cu zmeura

de Sim0na in Dulciuri, 8 Dec 2015 | 652 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g zmeura (congelata)
  • 4 oua
  • 100 g faina
  • 100 g zahar pudra
  • 250 ml lapte dulce
  • 75 g unt topit
  • unt pentru uns vasul
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clafoutis cu zmeura:



Mai intai am lasat la decongelat zmeura, intr-o sita.


Ouale le-am mixat impreuna cu zaharul, pana acesta s-a topit complet. Am adaugat laptele, continuand mixarea, apoi faina si untul topit si racit.


Am uns bine un vas de yena cu unt, apoi am pus zmeura, iar la final am turnat usor compozitia. Am dat vasul la cuptorul preincalzit pentru cca 30 minute.


O bunatate a fost!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 28 %
499.99 lei
359.99 lei

COMENTARII (20)

Rocsi 1

08.12.2015, 20:40

Bunica 1

08.12.2015, 20:55

Mmmmmm,ce bun!

diaconta 1

09.12.2015, 08:55

Alta reteta buna,mai ales daca-i cu zmeura

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Clafoutis cu zmeura