Classic Cheesecake

de Luckycake in Prajituri, 12 Mar 2014 | 6144 vizualizari

 

Am incercat mai multe retete, cu branza proaspata sau crema de branza, cu jeleu sau stafide si m-am decis sa va prezint reteta clasica iar apoi, voi,daca doriti, puteti sa mai adaugati ce va place .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg crema de branza (gen philadelphia) , eu am folosit branza pentru prajituri la galetusa de la Lidl
  • 4 oua
  • 3 lg faina
  • 2 lg smantana
  • 3/4 cana zahar coaja razuita de la o lamaie
  • extract vanilie- o lingurita
  • 1 pachet biscuiti digestivi - 200 gr
  • 75 gr unt topit
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Classic Cheesecake:

Avem nevoie de o tava cu peretii detasabili(de 24 sau 26 cm) iar pe fundul tavii am pus hartie de copt.


Biscuitii ii sfaramam bine cu ajutorul unui robot de bucatarie apoi adaugam untul topit. Amestecam pana capata un aspect nisipos. Ii punem in tava si ii presam cu mana pana ii uniformizam.


Branza o mixam cu zaharul apoi adaugam faina, smantana, lamaia, vanilia, amestecam bine iar la urma adaugam cate 2 oua odata, pe care le batem putin cu furculita. Nu trebuie mixat mult , doar pana ce ouale se incorporaza.


Blatul de biscuiti se poata da la cuptor 10 minute la 180 grade (e optional ,eu am facut ambele variante si sunt ok) dupa care turnam amestecul de branza si punem prajitura intr-o alta tava umpluta cu apa pana la jumatatea tavii si o dam la cuptor 40 minute la 180 grade iar apoi o mai lasam 20 minute la 150 grade.Dupa ce se raceste la temperatura camerei, o dam la rece minim 2 ore.


O puteti servi simpla sau cu fructe proaspete sau gem, oricum e minunata.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Classic Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Luckycake 1

18.03.2014, 22:11

Multumesc Lidia

gaby_gabytza 1

31.03.2014, 15:01

wow cum arata

lucy2002 1

02.04.2014, 23:05

De nota 10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake in stil german sau pasca fara aluat