Classic Cheesecake

de Luckycake in Prajituri, 12 Mar 2014 | 11445 vizualizari

 

Am incercat mai multe retete, cu branza proaspata sau crema de branza, cu jeleu sau stafide si m-am decis sa va prezint reteta clasica iar apoi, voi,daca doriti, puteti sa mai adaugati ce va place .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg crema de branza (gen philadelphia) , eu am folosit branza pentru prajituri la galetusa de la Lidl
  • 4 oua
  • 3 lg faina
  • 2 lg smantana
  • 3/4 cana zahar coaja razuita de la o lamaie
  • extract vanilie- o lingurita
  • 1 pachet biscuiti digestivi - 200 gr
  • 75 gr unt topit
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Classic Cheesecake:

Avem nevoie de o tava cu peretii detasabili(de 24 sau 26 cm) iar pe fundul tavii am pus hartie de copt.

Biscuitii ii sfaramam bine cu ajutorul unui robot de bucatarie apoi adaugam untul topit.  Amestecam pana capata un aspect nisipos. Ii punem in tava si ii presam cu mana pana ii uniformizam.

Branza o mixam cu zaharul apoi adaugam faina, smantana, lamaia, vanilia, amestecam bine iar la urma adaugam  cate 2 oua odata, pe care le batem putin cu furculita. Nu trebuie mixat mult , doar pana ce ouale se incorporaza.

Blatul de biscuiti se poata da la cuptor 10 minute la 180 grade (e optional ,eu am facut ambele variante si sunt ok) dupa care turnam amestecul de branza si punem prajitura  intr-o alta tava umpluta cu apa pana la jumatatea tavii si o dam la cuptor 40 minute la 180 grade iar apoi o mai lasam 20 minute la 150 grade.Dupa ce se raceste la temperatura camerei, o dam la rece minim 2 ore.

O puteti servi simpla sau cu fructe proaspete sau gem, oricum e minunata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Classic Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Plăcinta rusească cu brânză la Multicooker