Reteta clasica de clatite
-se bate oul cu zaharul bine
-se adauga laptele si se amesteca
-se aduga faina si bicarbonatul
-trebuie sa rezulte un aluat lichid care se lasa 30 min la frigider
-se incinge o tigaie unsa cu cativa stropi de ulei
-se toarna un polonic in centrul tigaii si se misca astfel incat sa acopere toata tigaia
-se coace pe amandoua partile
-se serveste dupa mofturile fiecaruia
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro