Clatite cu branza

de Miha in Dulciuri, 29 Apr 2010 | 2388 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g branza de vaci
  • 200 ml lapte
  • 100 g zahar
  • 3 oua
  • 3 linguri bilute de ciocolata
  • 150 g faina
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu branza:

Branza de vaci o mixam cu zaharul si o parte din lapte , daca este prea uscata, pana devine ca o crema fina de branza.


Separam albusurile de galbenusuri, iar acestea din urma le mixam unul cate unul in crema de branza. Adaugam restul de lapte si esenta de vanilie. Adaugam si faina, amestecand bine sa nu se formeze cocoloase.


Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare si le incorporam usor in compozitie, impreuna cu bilutele de ciocolata.


Ungem o tigaie cu putin unt si turnam cu un polonic din compozitie, atat cat sa se acopere suprafata tigaii, in strat potrivit de gros. Cand s-a prajit foaia pe o parte, se intoarce pe partea cealalta cu ajutorul unei palete. Foile sunt destul de moi si fragile, dar cu putina atentie se pot intoarce foarte bine.


Se scot pe un platou, se impacheteaza in 4 si se pudreaza cu zahar.


Se servesc calde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

mihaelar63 1

29.04.2010, 01:06

toata noaptea doar clatite am sa visez

ana 1

29.04.2010, 07:44

ne plac clatitele ,dar nu-mi place sa le fac ,fur si eu 3

Rocsi 1

29.04.2010, 14:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Papanasi prajiti in ulei