Clatite cu branza de vaci,afine si green sugar

de Bya Ralu in Dulciuri, 28 Mai 2015 | 1508 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • faina
  • lapte cat cuprinde
  • 1 ou+1 albus
  • 5 plicuri de green sugar
  • esenta de vanilie
  • esenta de lamaie
  • esenta de rom

Pentru umplutura:

  • 1 cutie branza de vaci delaco
  • afine (congelate)
  • 2 plicuri de green sugar

Pentru sosul de afine:

  • 2 linguri de afine cu zeama
  • 1 plic de green sugar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu branza de vaci,afine si green sugar:

Faina se pune intr-un bol inalt, in mijloc se pune oul si albusul si zaharul.


Se amesteca cu un tel, se adauga laptele pana se subtiaza compozitia, adaugam si esentele si un strop de ulei.


Punem o tigaie la incins, o ungem cu putin ulei,adaugam cate un polonic din compozitia de clatite si lasam sa se prajeasca pe ambele parti.


Afinele se lasa sa se dezghete.


Cand am terminat cu clatitele le dam deoparte si pregatim branza de vaci,cu zaharul si 3 linguri de afine si se amesteca bine.


Restul de afine ramase se pun intr-un ibric,impreuna cu zeama lasata,1 plic de green sugar ,pana se ingroasa putin.


Umplem clatitele cu compozitia de branza, iar deasupra punem siropul de afine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza de vaci,afine si green sugar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

Bya Ralu 1

30.05.2015, 20:34

-Licurici- 1

11.09.2015, 14:45

delicioase!

Bya Ralu 1

24.07.2016, 12:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de branza si capsuni