Clatite cu branza dulce, nuci si dulce de leche

de alice_ciobanu in Dulciuri, 16 Aug 2012 | 3769 vizualizari

 

Simplu gustos plin de calorii, dar chiar nu-mi pasa. Nu sunt adepta stilului de viata proclamat a fi "sanatos", aclamat pe ici colo fatis si uneori descantat cu jale pe la colturi in plans isterico-alintacios (vaii....cine ma crewde cat sunt de grasa, de napastuita, si nu mi-am terminat ungliile si suvitele...vai...si azi am mancat o shaorma...vai...sa nu care-cumva sa ma spuneti cxa mi se pierde farmecul blogosferic si nu mai mai pupa nimeni apoi si nici nu se vor mai uita la fitzele mele.. iacs!) aiurea de toate donsoarele mall-iste. So...clatite la mic dejun. Who cares?!

 

INGREDIENTE

  • pentru clatite:
  • lapte - 1 litru
  • ouă - 2,3 depinde de cîte vreţi să folosiţi
  • ulei de măsline - 3 linguri
  • făină de grâu - 300 gr
  • pentru umplutura si topping:
  • branza de vaci
  • zahar
  • esenta de rom
  • nuci tocate grosier
  • dulce de leche
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu branza dulce, nuci si dulce de leche:

Faceti clatitele amestecand ingredientele si obtinand o compozitie de consistenta unei smanatne groase. Cu ajutorul unui polonic, luati din conpozitie, turnatiu in tigaia unsa cu putin ulei si incinsa si prajiti pe ambele parti

Pentru umplutura amestecati branza cu zaharul, esenta de rom, stafidele inmuiate in rom. Omogenizati si obtineti o pasta spumoasa.   Umpleti cu ea clatitele apoi le rulati sau impaturiti. 

Consumati-le alaturi de niste nuci tocate grosier si dulce de leche la discretie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza dulce, nuci si dulce de leche" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Sim0na 1

18.08.2012, 11:24

Daca-i pana-n 12, este tot mic dejun, nu?! Atunci eu vreau o portie dubla!

Lau 1

19.08.2012, 16:30

delicioase

gaby_gabytza 1

19.08.2012, 22:08

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu branza si sos de vanilie