Clatite cu branza dulce si sos de portocale

de RuxyRux in Dulciuri, 17 Ian 2016 | 735 vizualizari

 

Desertul meu preferat...e o nebunie delicioasa! :x
Pentru acest deliciu puteti alege reteta voastra de clatite preferata, eu insa va recomand clatitele  dantelate,pe care le veti gasi in pagina mea de deserturi .....:)

 

INGREDIENTE

  • 7 clatite
  • 300 gr branza dulce cremoasa
  • 5 linguri zahar pudra
  • 3 portocale Bio pentru a putea folosi si coaja
  • vanilie
  • 100 gr unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu branza dulce si sos de portocale:

Intr-o tigaie se topeste untul si in el se adauga zaharul pudra, vanilia apoi zeama si coaja de la portocale. Se tin ingredientele pe foc 3 minute pana se ingroasa foarte putin sosul, apoi se raceste usor.


In crema de branza se adauga jumatate din cantitatea de sos, o vom pune treptat si se amesteca. Daca mai simtim nevoia de zahar mai adaugam putin sub forma de pudra.


Umplem clatitele cu crema de branza si portocale le rulam si si apoi punem deasupra cu lingura sos.


Daca dorim le mai pudram cu zahar pudra vanilat si le decoram dupa inspiratie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza dulce si sos de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mirela0911 1

18.01.2016, 15:10

Iooooi, ce bunatate!

Aletta 1

18.01.2016, 22:43

Chiar ca e un deliciu

RuxyRux 1

19.01.2016, 22:12

Va multumesc tare mult...au fost incredibile!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Mini Cheesecake - cu crema de branza Philadelphia