Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
''Bunatati pentru colindatori''
Pentru aluat, se freaca margarina cu faina, se adauga ouale, zaharul si drojdia dizolvata in putin lapte cu zahar; se amesteca bine si se lasa la crescut circa 30 minute. Intre timp, pregatim umpluturile.
Cele 5 albusuri le batem bine, adaugam zaharul, apoi nuca macinata pe care o adaugam treptat, amestecand usor.
Macinam macul, adaugam laptele si zaharul si il punem la fiert pana se ingroasa compozitia, apoi il lasam la racit.
Dupa ce a crescut aluatul, il framantam pana se omogenizeaza, il impartim in 12 bile pe care le intindem in 12 foi. Pe fiecare foaie, adaugam compozitia 6 cu mac si 6 cu nuca, se ruleaza si se ung cu galbenus de ou. Se da la cuptor circa 40 de minute, se verifica cu o scobitoare daca este copt.
1
Cozonac
2
Nuca
3
Mac
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult