Clatite cu branza si stafide

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 1 Aug 2010 | 2889 vizualizari

 

avand in vedere ca am facut clatite banatene si trebuia sa le las la rece, am facut cateva sa ne facem pofta pana se raceau cele banatene

 

INGREDIENTE

  • pt clatite:
  • 2 oua
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri zahar
  • ulei
  • un praf de sare
  • esenta de vanilie
  • pt umplutura:
  • branza proaspata de vaci
  • un ou
  • 2 linguri de zahar
  • stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu branza si stafide:

Frecam ouale intregi cu zaharul,pana se topeste.


Adaugam apoi sarea, esenta de vanile si 2 linguri de ulei .


Punem faina, omogenizam bine compozitia, dupa care adaugam laptele, pana ajungem la consistenta dorita .


Punem tigaia la incins ( fara ulei, deoarece am pus ulei in aluatul pentru clatite) , cu ajutorul unui polonic turnam compozitia si rasucim tigaia pana se intinde pe toata suprafata.


Le coacem pe ambele parti pana devin aurii.


Pregatim crema de branza astfel:


Amestecam branza cu oul, zaharul pana se topeste zaharul, apoi la sfarsit punem si stafidele.


Umplem clatitele cu aceasta crema delicioasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

lia maria 1

02.08.2010, 13:06

vin si eu la o clatita

Dana Cristea - pusikmea 1

02.08.2010, 13:15

laly, cu mare drag te servesc, madi ms frumos, nadina, am recuperat, ca trebuie )corina si mie imi plac, julie, gata, am intrat in bucataria mea, ca oricum tot in bucatarie am stat si in concediu, asa ca halala concediu)lia, te astept

Cris2711 1

05.01.2011, 14:33

ce bune si mega bine prezentate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Clatite pufoase a la Miha