Clatite cu budinca de vanilie si ciocolata amaruie

de rivka in Dulciuri, 3 Dec 2009 | 5178 vizualizari

 

Lumi merci de idee, sunt buneeeee , mmmmmmm

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 2 oua
  • 1 litru lapte
  • sare
  • ulei de floarea soarelui
  • 1 plic budinca la rece de vanilie
  • o lingura de unt
  • jumate de tableta de ciocolata neagra 85% cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu budinca de vanilie si ciocolata amaruie:

Se prepara compozitia de clatite din 250 gr faina cu 2 oua, sare, putin ulei de floarea soarelui si jumate de litru de lapte si se da la rece cca 30 minute.


Intre timp se prepara budinca la rece de vanilie dupa instructiunile de pe ambalaj din jumatate de l de lapte la un plic de budinca.


se da budinca la rece si se prajesc clatitele in cate o lingura de ulei de floarea soarelui.


Se unge fiecare clatita cu cate o lingura de budinca.


Deasupra clatitelor se toarna glazura facuta din jumatae de tableta de ciocolata neagra topita pe foc intr-o lingura de unt si putin lapte.


Se decoreaza dupa preferinta galzura eu doar am turnat-o repede s-au mancat pe loc la noi azi .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu budinca de vanilie si ciocolata amaruie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

liana_geicu 1

03.12.2009, 20:12

sa inteleg ca nici pentru mine nu a mai ramas nimic!

Miha 1

03.12.2009, 22:01

Ba chiar arata foarte apetisant!

rivka 1

03.12.2009, 22:09

merci, barbatu-meu a ras cand a vazut cum am turnat ciocolata dasupra da adevarul e ca fara ciocolata asta amaruie desupra nu ar mai fii asa buna, ciocolata asta ce am cumparat-o e si ff buna...nemteasca dar f buna calitate.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de ciocolata, de post