Clatite cu budinca de vanilie si ciocolata amaruie

de rivka in Dulciuri, 3 Dec 2009 | 7089 vizualizari

 

Lumi merci de idee, sunt buneeeee , mmmmmmm

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 2 oua
  • 1 litru lapte
  • sare
  • ulei de floarea soarelui
  • 1 plic budinca la rece de vanilie
  • o lingura de unt
  • jumate de tableta de ciocolata neagra 85% cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu budinca de vanilie si ciocolata amaruie:

Se prepara compozitia de clatite din 250 gr faina cu 2 oua, sare, putin ulei de floarea soarelui si jumate de litru de lapte si se da la rece cca 30 minute.

Intre timp se prepara budinca la rece de vanilie dupa instructiunile de pe ambalaj din jumatate de l de lapte la un plic de budinca.

se da budinca la rece si se prajesc clatitele in cate o lingura de ulei de floarea soarelui.

Se unge fiecare clatita cu cate o lingura de budinca.

Deasupra clatitelor se toarna glazura facuta din jumatae de tableta de ciocolata neagra topita pe foc intr-o lingura de unt si putin lapte.

Se decoreaza dupa preferinta galzura eu doar am turnat-o repede s-au mancat pe loc la noi azi .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu budinca de vanilie si ciocolata amaruie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

liana_geicu 1

03.12.2009, 20:12

sa inteleg ca nici pentru mine nu a mai ramas nimic!

Miha 1

03.12.2009, 22:01

Ba chiar arata foarte apetisant!

rivka 1

03.12.2009, 22:09

merci, barbatu-meu a ras cand a vazut cum am turnat ciocolata dasupra da adevarul e ca fara ciocolata asta amaruie desupra nu ar mai fii asa buna, ciocolata asta ce am cumparat-o e si ff buna...nemteasca dar f buna calitate.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Petale de liliac cristalizate