Clatite cu caramel, nuca si banane

de Oana in Dulciuri, 25 Ian 2010 | 7432 vizualizari

 

O combinatie de vis, extraordinar de bune, te lingi pe degete!!

 

INGREDIENTE

  • Pentru clatite:
  • 800 ml lapte
  • 2 oua
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 3 linguri ulei
  • 1 varf de cutit cu bicarbonat stins in cateva picaturi de lamaie
  • faina cat cuprinde
  • Umplutura:
  • 3-4 banane
  • 300 g nuca
  • sos caramel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu caramel, nuca si banane:

Se pregateste compuzitia pentru clatite, se amesteca toate ingredientele cu mixerul si se pune faina pana ajunge la consistenta unei smantani. Se coc clatitele intr-o tigaie teflonata si se pastreaza la cald.


Nuca se rumeneste foarte putin in cuptor, se curata, apoi se macina mai mare. Bananele se taie rondele subtiri.


Se unge fiecare clatita cu sos caramel din belsug, cam 2 linguri la clatita, apoi se presara nuca, cam o lingura cu varf pe fiecare clatita, se aseaza apoi felii de banana pe jumatate din clatita (jumatate de banana la o clatita). Se impatureste in patru si se orneaza cu felii de banana, sos caramel si zahar caramel-vanilie din rasnita. O minunatie!


Mie mi-au iesit cam 15 clatite :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu caramel, nuca si banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

elena1988 1

08.03.2011, 10:59

Biby33 1

30.05.2011, 18:49

mie mi-au iesit 11 clatite!chiar acum savurez una! sunt grozave!

Bya Ralu 1

03.12.2012, 14:54

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Chec cu ciocolata si nuci