Clatite cu caramel, nuca si banane

de Oana in Dulciuri, 25 Ian 2010 | 6329 vizualizari

 

O combinatie de vis, extraordinar de bune, te lingi pe degete!!

 

INGREDIENTE

  • Pentru clatite:
  • 800 ml lapte
  • 2 oua
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 3 linguri ulei
  • 1 varf de cutit cu bicarbonat stins in cateva picaturi de lamaie
  • faina cat cuprinde
  • Umplutura:
  • 3-4 banane
  • 300 g nuca
  • sos caramel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu caramel, nuca si banane:

Se pregateste compuzitia pentru clatite, se amesteca toate ingredientele cu mixerul si se pune faina pana ajunge la consistenta unei smantani. Se coc clatitele intr-o tigaie teflonata si se pastreaza la cald.


Nuca se rumeneste foarte putin in cuptor, se curata, apoi se macina mai mare. Bananele se taie rondele subtiri.


Se unge fiecare clatita cu sos caramel din belsug, cam 2 linguri la clatita, apoi se presara nuca, cam o lingura cu varf pe fiecare clatita, se aseaza apoi felii de banana pe jumatate din clatita (jumatate de banana la o clatita). Se impatureste in patru si se orneaza cu felii de banana, sos caramel si zahar caramel-vanilie din rasnita. O minunatie!


Mie mi-au iesit cam 15 clatite :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu caramel, nuca si banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

elena1988 1

08.03.2011, 10:59

Biby33 1

30.05.2011, 18:49

mie mi-au iesit 11 clatite!chiar acum savurez una! sunt grozave!

Bya Ralu 1

03.12.2012, 14:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Camelya

10330 puncte

oanapl

8720 puncte

RODIMUR

7960 puncte

Rocsi

7390 puncte

mirela0911

6580 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada Varlam