Clatite cu carne

de ony in Aperitive / Garnituri, 30 Noi 2010 | 3049 vizualizari

 

super bune!!!

 

INGREDIENTE

  • pt clatite:
  • 1 ou
  • 2 linguri smantana
  • piper
  • 1 legatura marar
  • sare
  • busuioc,oregano
  • pt umplutura:  
  • carne tocata
  • 3 cepe
  • 4 catei usturoi
  • 1 linguritza boia dulce
  • sare,piper
  • condimente

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu carne:

se face compozitia de clatite in mod normal,stiut de toata lumea si se coc;


se taie ceapa marunt impreuna cu usturoiul,se calesc;se adauga sare,piper,boia si condimente apoi knd ceapa devine sticloasa se adauga carnea tocata si se caleste in continuare aprox. 10 min;


apoi se umplu clatitele,se ruleaza si se aseaza in tava unsa cu ulei,se ung cu smantana deasupra si se baga la cuptor pt 15 minute. pofta buna!!!


 

TIPS-URI

1

se pot umple cu diverse compozitii

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

MIUTA 1

01.12.2010, 10:40

super 5 furcu

ony 1

01.12.2010, 20:45

multam fain, s-au si papat!!!

MotanLaOale 1

02.12.2010, 10:20

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Saramura de peste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Clatite pufoase reteta cu cascaval si sunca