Clatite cu carne de vita

de anisoara in Vita, 5 Iun 2010 | 11499 vizualizari

 

reteta clasica de clatite cu carne este din carne de vita , fiarta si tocata. eu insa de multe ori o prepar in alta mod. si sunt multumita de gustul obtinut.

 

INGREDIENTE

  • 15 clatite
  • 600 gr. de carne de vita  tocata
  • un ou
  • un pic de zahar
  • o lingura de pasta tomate
  • un pic sare
  • piper negru
  • ulei de masline
  • un catel de usturoi
  • frunza de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu carne de vita:

Clatitele se prepara dupa urmatoare reteta: http://www.bucataras.ro/retete/3594/prepararea-clatitelor--pas-cu-pas.html


prepararea umpluturii:


Se prajesc 2 linguri de ulei de masline cu un catel de usturoi timp de 2 minute la un foc normal,


se adauga tocatura si se prajeste timp de 5 minute, amestecand cu o lingura de lemn ,


se adauga jumatate de lingurita de zahar amestecat cu pasta de rosii,se prajesc timp de 5 minute toate impreuna . Se condimenteaza cu sare si piper negru macinat. Se raceste si se adauga oul, se amesteca binecu mixerul.


Pe fiecare clatita se adauga cate 1-2 linguri de tocatura prajita se ruleaza si se prajesc in tigaia preincalzita cu putin ulei si unt pe o parte si alta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

anisoara 1

07.06.2010, 14:47

Medioto it multumesc de furculite.

Laly 1

08.06.2010, 00:15

Hai ca vin si eu cu 5 furculite.Felicitari.Este si la favorite.

anisoara 1

08.06.2010, 21:53

Multumesc Laly.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Iaurt înghețat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveți în casă!

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Carne tocata in cuib de mamaliga