Cartofi noi cu carnita de vita in sos de rosii

de nilgun in Vita, 5 Iun 2013 | 1597 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 14 cartofi noi
  • cateva frunzulite de rosmarin
  • usturoi verde- o legatura
  • unt- cam 100 grame
  • 1 ceapa verde
  • 1 bucata carne de vita fiarta
  • cascaval razuit-100 gr
  • sare, piper, sos de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu carnita de vita in sos de rosii:

Cartofii noi se spala fff bn cu un burete de vase nou. Se aseaza intr-o forma neaderenta in cazul meu o forma de tarta. Rozmarinul, ceapa, usturoiul se taie bucatele mici. Untul se topeste la microunde. Se pune peste unt amestecul de ceapa, usturoi si rozmarin. Cu o pensula se ung cartofii pe toate partile cu untul topit aromatizat. Se da la cutor pentru circa jumatate de ora, dupa care se rade cascaval deasupra lor si se mai lasa aproximativ 15 minute.


Carnea pe care o aveam deja fiarta de cu o zi inainte, se taie felii ff subttiri. Se aseaza un strat de carne, se asezoneaza cu sare si piper, se mai aseaza inca un rand de carne pana ni se termina carnita. Se pune apa peste carne cat sa acopere carnea nu mai mult si se lasa la fiert cu capacul pus. Cand carnea e bine fiarta, se pune si sosul de rosii, de preferat facut de casa, mai fluid asa. Se mai fierbe 10 minute si e gata de servit.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu carnita de vita in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

danakarin 1

05.06.2013, 22:49

Cartofi noi! O minune!

Bunica 1

07.06.2013, 10:45

Nilgun:"la batranete")))))

nilgun 1

07.06.2013, 12:00

pai trebuia la 15-16 ani, acum ma apropi de 30 si am acnee, asta nu e corect

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi in crusta de malai