Clatite cu dovlecei

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 8 Aug 2011 | 13797 vizualizari

 

Reteta de clatite cu dovlecei e din revista Click pentru femei....care probabil s-a inspirat de aici :)) avand in vedere ca am dat un search si am vazut cate retete sunt!

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei mici
  • 2 oua
  • 1 cana apa minerala
  • 1 cana faina
  • 1 legatura marar
  • sare, piper macinat
  • ulei ptr prajit
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu dovlecei:

Pentru a prepara aceasta reteta de clatite de dovlecei vom proceda astfel:

Se spala si se curata dovleceii, apoi se dau pe razatoarea mare si se sareaza. Se lasa 20-30 de minute, apoi se storc bine.

Se bat bine ouale, se adauga apa minerala, apoi faina, sare si piper. Se amesteca bine cu un tel impreuna cu dovleacul si mararul tocat marunt, apoi se da la frigider ptr o ora.

Se incinge o tigaie si se unge cu ulei. Se pun cate doua linguri de aluat si se formeaza clatite mici care se prajesc pe ambele parti. Se scot apoi pe hartie absorbanta.

Clatitele cu dovlecei se servesc calde sau reci.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu dovlecei