Clatite cu dovlecei

de Ina in Aperitive / Garnituri, 4 Aug 2010 | 85991 vizualizari

 

Julie mi-a facut pofta cu reteta ei , iar Lia si mai si.... :D

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • o cana cu apa minerala
  • 2 dovlecei
  • 2-3 linguri ulei
  • marar
  • patrunjel
  • sare, piper
  • faina  cat cuprinde, sa iasa o compozitie buna pentru clatite
  • cascaval ras sau branza rasa ( cate 2 linguri pentru fiecare clatita)
  • smantana

   

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu dovlecei:

Dovleceii se curata de coaja , se rad , se presara cu sare si se lasa intr-o strecuratoare pentru a se scurge foarte bine de zeama.


Se bat bine ouale cu sare si un praf de piper, se adauga apa minerala, uleiul si faina. Amestecam bine sa se omogenizeze. La sfarsit adaugam dovlecelul bine scurs de zeama si verdeata tocata marunt. Lasam compozitia la frigider pentru 20-25 minute sa se odihneasca.


Prajim apoi clatitele pana se rumenesc pe ambele parti.


Le umplem cat sunt fierbinti cu cascaval ras sau branza si cate o lingurita cu smantana , le rulam si servim.


Sursa


 

TIPS-URI

1

Stoarce cat mai bine dovleceii, in pumni

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

reisnaor_2006 1

20.07.2014, 22:00

cornelia16_2002 1

21.07.2014, 05:44

foarte interesante si cred ca si gustoase. gelicitari

mihaelar63 1

08.03.2015, 22:36

Ce faina reteta . Cum de mi-a scapat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Saratele/Saleuri