Clatite cu dovlecel

de divainbucatarie in Mancaruri de legume, 20 Ian 2011 | 6574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei medii
  • 2 oua
  • 8 linguri de faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita sare
  • ½ lingurita piper negru proaspat macinat
  • cateva frunze de marar
  • ulei pentru prajit
  • pentru servit:
  • usturoi, smantana
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu dovlecel:

Spalam dovleceii si ii dam prin razatoarea mare. Ii punem intr-un castron, aruncam un praf de sare, amestecam si ii lasam 15 -20 minute. Dupa acest interval luam dovlecii si ii stoarcem de lichid. Amestecam dovleceii cu restul ingredientelor. Mararul il punem tocat. Daca aluatul este prea subtire mai adaugam 1 lingura de faina. Punem ulei in tigaie si cand este suficient de incins punem o lingura cu varf din compozitie. Prajim pana devine auriu pe ambele parti.


Servim cu smantana – daca va place usturoiul puteti pune un catel pisat de usturoi la 4-5 linguri de smantana.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

divainbucatarie 1

21.01.2011, 11:30

Draga Onesta nu cred ca sunt la fel de buni ca cei proaspeti. Ei lasa multa apa sio proaspeti, dar cand sunt congelati. Pe cei congelati ii pui doar la ciorbe, mancare cu sos...

divainbucatarie 1

21.01.2011, 11:31

Ruxy te servesc cu mare drag!

divainbucatarie 1

21.01.2011, 11:31

Multumesc Miuta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de dovlecei cu ardei si rosii