Clatite cu dulceata de piersici

de Angelina_Elena in Dulciuri, 12 Oct 2012 | 1218 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluatul de clatite:
  • 500 ml lapte
  • 300 g faina
  • 2 oua
  • 1 lingurita zahar
  • un varf lingurita sare
  • Umplutura:
  • dulceata de piersici
  • Pentru prajit:
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu dulceata de piersici:

Ouale se mixeaza cu zaharul pana cand acesta se topeste.


Se adauga apoi praful de sare si laptele si se omogenizeaza.


Faina cernuta se incorporeaza usor in compozitia lichida, avand grija sa nu ramana cocoloase.


Tigaia se unge cu ulei si se pune la incins la foc mediu.


Se toarna apoi cate un polonic din compozitie si se invarte usor tigaia, astfel incat sa fie acoperita toata suprafata de jos a tigaii.


Se tine clatita 1-1,5 minute pe o parte apoi se intoarce si pe cealalta parte si o mai coacem cca. 1 minut.


Cand am terminat de prajit clatitele le putem umple cu dulceturi, finetti, fructe caramelizate...


Eu le-am umplut cu dulceata de piersici.


Va doresc pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu dulceata de piersici" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

Angelina_Elena 1

13.10.2012, 13:08

Mamaie

T I M E A 1

15.10.2012, 09:30

ce bune sunt

Angelina_Elena 1

15.10.2012, 12:40

Timi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Turte banatene