Clatite cu dulceata de piersici

de Angelina_Elena in Dulciuri, 12 Oct 2012 | 1097 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluatul de clatite:
  • 500 ml lapte
  • 300 g faina
  • 2 oua
  • 1 lingurita zahar
  • un varf lingurita sare
  • Umplutura:
  • dulceata de piersici
  • Pentru prajit:
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu dulceata de piersici:

Ouale se mixeaza cu zaharul pana cand acesta se topeste.

Se adauga apoi praful de sare si laptele si se omogenizeaza.

Faina cernuta se incorporeaza usor in compozitia lichida, avand grija sa nu ramana cocoloase.

Tigaia se unge cu ulei si se pune la incins la foc mediu.

Se toarna apoi cate un polonic din compozitie si se invarte usor tigaia, astfel incat sa fie acoperita toata suprafata de jos a tigaii.

Se tine clatita 1-1,5 minute pe o parte apoi se intoarce si pe cealalta parte si o mai coacem cca. 1 minut.

Cand am terminat de prajit clatitele le putem umple cu dulceturi, finetti, fructe caramelizate...

Eu le-am umplut cu dulceata de piersici.

Va doresc pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu dulceata de piersici" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (44)

Angelina_Elena 1

13.10.2012, 13:08

Mamaie

T I M E A 1

15.10.2012, 09:30

ce bune sunt

Angelina_Elena 1

15.10.2012, 12:40

Timi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!