Clatite cu dulceata de piersici

de Angelina_Elena in Dulciuri, 12 Oct 2012 | 2356 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluatul de clatite:
  • 500 ml lapte
  • 300 g faina
  • 2 oua
  • 1 lingurita zahar
  • un varf lingurita sare
  • Umplutura:
  • dulceata de piersici
  • Pentru prajit:
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu dulceata de piersici:

Ouale se mixeaza cu zaharul pana cand acesta se topeste.


Se adauga apoi praful de sare si laptele si se omogenizeaza.


Faina cernuta se incorporeaza usor in compozitia lichida, avand grija sa nu ramana cocoloase.


Tigaia se unge cu ulei si se pune la incins la foc mediu.


Se toarna apoi cate un polonic din compozitie si se invarte usor tigaia, astfel incat sa fie acoperita toata suprafata de jos a tigaii.


Se tine clatita 1-1,5 minute pe o parte apoi se intoarce si pe cealalta parte si o mai coacem cca. 1 minut.


Cand am terminat de prajit clatitele le putem umple cu dulceturi, finetti, fructe caramelizate...


Eu le-am umplut cu dulceata de piersici.


Va doresc pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu dulceata de piersici" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

Angelina_Elena 1

13.10.2012, 13:08

Mamaie

T I M E A 1

15.10.2012, 09:30

ce bune sunt

Angelina_Elena 1

15.10.2012, 12:40

Timi

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

ieri la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

ieri la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

ieri la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

ieri la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

ieri la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

ieri la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu "Fanta" si gem de portocale (post)