Clatite cu dulceata de visine - de post

de alilianaa in Dulciuri, 15 Feb 2013 | 2216 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 ml apa
  • 50 ml ulei
  • faina (cat sa iasa aluatul de clatite)-10-15 linguri
  • un plic praf de copt
  • un plic zahar vanilat
  • coaja de portocala rasa
  • dulceata de visine (de la premiul lui Padre)
  • un praf de sare
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu dulceata de visine - de post:

Aluatul: Se pune apa intr-un bol. Se pune un praf de sare, praful de copt, zahar vanilat. Se amesteca bine cu un tel. Se adauga faina in ploaie pana ce obtinem un aluat specific de clatite. In compozitie adaug 50 ml ulei.De preferat a se da 10 minute la rece. Noi am pregatit direct.


Pe foc se pune o tigaie la incins. De preferat o tigaie teflonata. Se pune aluatul cu polonicul, in cantitate potrivita cat sa obtinem o foaie fina. Cand s-a copt pe o parte, se intoarce pe partea cealalta. Se umple cu dulceata de visine.


Se decoreaza dupa preferinta.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu dulceata de visine - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

alilianaa 1

16.02.2013, 15:00

Multumesc Laurenta

Valclaudia 1

25.03.2013, 06:24

foarte bune!

alilianaa 1

25.03.2013, 07:00

Claudia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert clatite de post