Clatite cu duleata de cirese (hultoane)

de iri_iri in Dulciuri, 17 Iul 2012 | 1496 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500ml lapte dulce,
  • 500ml sifon,
  • 2 lingurite zahar,
  • 3 oua,
  • 3 linguri de ulei ,
  • faina cat sa iasa un aluat un pic mai subtire decat smantana si dulceata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu duleata de cirese (hultoane):

pentru inceput adaugam laptele intr-un vas ,peste care adaugam si sifonul.


separaT ouale le batem cu zaharul dupa care le adaugam peste lapte.


apoi adaugam faina iar la final turnam in compozitie si uleiul si lasam sa se odihneasca compozitia cam 30 de minute.


din compozitia rezultata luam cu un polonic mai mic si turnam in tigaie formand foi subtiri de clatite pe care le coacem pe ambele parti.


dupa ce s-au copt foile de clatie ,le ungem cu dulceata si daca se poate sa le servim cu un pahar de lapte caldut.


pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu duleata de cirese (hultoane)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

iri_iri 1

18.07.2012, 17:20

va servesc pe toate cu drag si multumesc!

Sim0na 1

18.07.2012, 20:27

La clatite inainteee

iri_iri 1

18.07.2012, 20:48

simona,multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Clatite banatene