Clatite cu duleata de cirese (hultoane)

de iri_iri in Dulciuri, 17 Iul 2012 | 1873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500ml lapte dulce,
  • 500ml sifon,
  • 2 lingurite zahar,
  • 3 oua,
  • 3 linguri de ulei ,
  • faina cat sa iasa un aluat un pic mai subtire decat smantana si dulceata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu duleata de cirese (hultoane):

pentru inceput adaugam laptele intr-un vas ,peste care adaugam si sifonul.


separaT ouale le batem cu zaharul dupa care le adaugam peste lapte.


apoi adaugam faina iar la final turnam in compozitie si uleiul si lasam sa se odihneasca compozitia cam 30 de minute.


din compozitia rezultata luam cu un polonic mai mic si turnam in tigaie formand foi subtiri de clatite pe care le coacem pe ambele parti.


dupa ce s-au copt foile de clatie ,le ungem cu dulceata si daca se poate sa le servim cu un pahar de lapte caldut.


pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu duleata de cirese (hultoane)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

iri_iri 1

18.07.2012, 17:20

va servesc pe toate cu drag si multumesc!

Sim0na 1

18.07.2012, 20:27

La clatite inainteee

iri_iri 1

18.07.2012, 20:48

simona,multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de miel
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prepararea clatitelor - PAS CU PAS