Chec cu branza si visine

de Rocsi in Dulciuri, 13 Iul 2014 | 11245 vizualizari

 

Nu stiu cum este la voi, dar la mine cand este vorba sa fac ceva dulce, intai dau o raita prin frigider, vad ce ingrediente am, mai cumpar cate ceva si uite asa gata desertul. Asa si in acest week-end, aveam branzica, lapte, oua, am mai luat cateva fructe si gata. Reteta asta de chec am vazut-o la Laura Sava si chiar mi-a placut. Multumesc mult Laura pentru reteta. A iesit foarte bun. L-am servit unii langa cafea, altii cu lapte, altii cu un cappucino, dupa preferinte ;)

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 300 gr branza de vaci
  • 200 gr zahar
  • 210 gr faina
  • 50 ml lapte
  • 1 lingurita si 1/2 praf de copt
  • 1 praf de sare
  • coaja rasa de lamaie
  • 2 lingurite extract de vanilie
  • 1/2 cana visine
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu branza si visine:

Ouale le mixam spuma cu un praf de sare si zaharul.
Branza o trecem prin robot, sau o faramitam cu o furculita, si o amestecam cu ouale.
Adaugam laptele, praful de copt si coaja de lamaie.
Incorporam extractul de vanilie si la final faina cernuta, treptat.

Visinele le spalam si le scoatem samburii.
Tapetam o tava de chec cu hartie de copt si turnam compozitia de chec.
Deasupra punem visinele si le infingem putin in aluat cu degetele.

Il introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 35-40 de minute.
Facem testul cu scobitoarea si daca este copt il scoatem sa se racoreasca.

Il portionam si servim. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu branza si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

Rocsi 1

20.07.2014, 20:44

Xandrine multumesc.

Rocsi 1

20.07.2014, 20:45

Multumesc Lucky

Rocsi 1

20.07.2014, 20:45

Pupici draga mea Ruxy

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Lacrima