Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Nu stiu cum este la voi, dar la mine cand este vorba sa fac ceva dulce, intai dau o raita prin frigider, vad ce ingrediente am, mai cumpar cate ceva si uite asa gata desertul. Asa si in acest week-end, aveam branzica, lapte, oua, am mai luat cateva fructe si gata. Reteta asta de chec am vazut-o la Laura Sava si chiar mi-a placut. Multumesc mult Laura pentru reteta. A iesit foarte bun. L-am servit unii langa cafea, altii cu lapte, altii cu un cappucino, dupa preferinte ;)
Ouale le mixam spuma cu un praf de sare si zaharul.
Branza o trecem prin robot, sau o faramitam cu o furculita, si o amestecam cu ouale.
Adaugam laptele, praful de copt si coaja de lamaie.
Incorporam extractul de vanilie si la final faina cernuta, treptat.
Visinele le spalam si le scoatem samburii.
Tapetam o tava de chec cu hartie de copt si turnam compozitia de chec.
Deasupra punem visinele si le infingem putin in aluat cu degetele.
Il introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 35-40 de minute.
Facem testul cu scobitoarea si daca este copt il scoatem sa se racoreasca.
Il portionam si servim. Sa aveti pofta!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult