Clatite cu ficatei si piept de pui

de Gicuta in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2015 | 11743 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru clatite :
  • 3 oua
  • 250 gr faina (aproximativ)
  • 300 ml apa minerala
  • 2 linguri ulei
  • sare si piper
  • 1/2 legatura marar
  • Pentru umplutura: 
  • 500 g ficatei de pui
  • 200 g piept de pui
  • o ceapa mare
  • un ou
  •  2 linguri de smantana
  •  sare si piper
  • marar
  •  un pahar cu vin alb
  •  50 ml ulei pentru calit umplutura
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu ficatei si piept de pui:

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se prajesc clatitele care trebuie sa fie un pic mai groase. Mie mi-au iesit 7 clatite, acum depinde si de marimea tigaii folosite.

Ceapa tocata marunt  o calim in ulei, apoi adaugam ficateii si pieptul de pui, care au fost spalati si tocati in bucati mici. Îi lasam sa se rumeneasca putin si adaugam vinul , sare si piper si ii lasam sa fiarba in jur de 15-20 minute, pana scade lichidul. Inainte sa-i luam de pe foc adugam mararul tocat si smantana. Cand se raceste compozitia, adaugam oul si omogenizam.

Umplem clatitele cu aceasta compozitie si le asezam intr-o tava unsa cu ulei sau unt. Înainte sa bagam tava în cuptorul preincalzit, ungem clatitele pe deasupra cu ou. Cand s-au rumenit frumos, sunt gata.     

 Peste clatite se poate rade cascaval inainte de a fi puse la cuptor.

 

 

 

           

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu ficatei si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Medalion de pui