Clatite cu frisca si ciocolata alba

de Adinacarla in Dulciuri, 31 Oct 2010 | 4017 vizualizari

 

Zilele trecute aveam pofta de ceva rapid si dulce...daca tot mai aveam prin frigider o cutie mica de frisca ...m-am pus pe treaba

 

INGREDIENTE

Pentru clatite:

  • 2 oua,
  • 250g faina
  • 200ml lapte
  • 200ml apa minerala
  • 2 linguri de ulei
  • esenta de rom
  • un praf de sare

Pentru umplutura:

  • 100g ciocolata alba
  • 25o g frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu frisca si ciocolata alba:

Se amesteca faina cu ouale, uleiul si sare si putin cate putin din lapte si apa, pana cand compozitia se omogenizeaza. Am lasat-o 30 de minute la frigider pana cand am facut crema cu care urma sa umplu clatitele.


Dupa 30 de minute am copt clatitele in tigaie de teflon si nu am mai folosit ulei pentru ca am pus in aluat.


Frisca am batut-o bine conform instructiunilor de pe cutie...pana cand a fost suficient de fare...am bagat-o la frigider.


Am topit la microunde ciocolata alba oar cand a fost putin mai rece am pus in ea tretat din frisca.


Cu aceasta compozitie am umplut clatitele.




(: am uitat cate clatite mi-au iesit(:

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu frisca si ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Adinacarla 1

01.11.2010, 09:30

Nadina...mi-am facut pofta ca-mi plac dulciurile dar ma abtin sa mananc de cate ori am pofta de dulce ca risc sa nu mai incap pe usa...pun foarte repede kg pe mine.

Adinacarla 1

01.11.2010, 09:30

maria_claudia

babi5 1

15.12.2014, 05:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert Prajitura Ecler