Clatite cu gem de capsuni

de delia64 in Dulciuri, 20 Iun 2013 | 855 vizualizari

 

Un desert rapid si gustos pe placul copiilor mei dragi .

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 mililitri lapte
  • o doza de bere
  • 1 zahar vanilat
  • 2 linguri zahar
  • un praf de sare
  • razatura de lamaie
  • faina cat cuprinde
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu gem de capsuni:

Spargem ouale intr-un bol , adaugam zaharul, zaharul vanilat , razatura de lamaie , laptele , sarea, berea si faina , amestecam bine pana se omogenizeaza compozitia.


Lasam 10 minute sa se odihneasca compozitia apoi punem cate un polonic in tigaia incalzita si unsa cu ulei si prajim clatitele pe ambele parti .


Se ung cu gem si se ruleaza .


Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

berea poate fi inlocuita cu apa minerala .

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu gem de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Bunica 1

20.06.2013, 23:43

delia64 1

21.06.2013, 11:17

RuxyRux ,draga mea nici eu nu am mai facut dar nu aveam apa minerala in casa si am folosit bere ...sa stii ca sunt tare pufoase cu bere si cred ca voi mai repeta reteta ca au avut mare succes.Eu mereu improvizez nu prea respect retetele si zic ai mei cand le place cate ceva mult de tot , ;tot asa sa faci ;, eu in gandul meu ;daca as mai sti as face ;.

delia64 1

21.06.2013, 11:17

Buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu ricotta si mere caramelizate in sos de scortisoara