Clatite cu gem si frisca

de laura2002 in Dulciuri, 1 Iun 2013 | 945 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 litru apa minerala
  • 2 lg ulei
  • 1-2 linguri zahar tos ( daca vreti mai dulce 2 lg)
  • 1 zahar vanilat
  • putina sare
  • faina 250 gr
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu gem si frisca:

Se bat albusurile spuma cu zaharul si putina sare. Galbenusurile se amesteca cu ulei. Se adauga faina si zaharul vanilat, apa minerala si se adauga peste albusuri. Se amesteca cu o spatula.


O tigaie se unge cu ulei si se adauga cite un polonic in tigaie .Tot asa pina se termina toata compozitia.


Se ung cu gem, frisca, finetti. etc


 

TIPS-URI

1

zahar caramelizat cu nuca dat prin masina de risnit se poate amesteca cu gem,frisca,fineti. Are un gust bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu gem si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Bya Ralu 1

01.06.2013, 15:15

Rocsi 1

01.06.2013, 22:12

Imi plac!

MotanLaOale 1

03.06.2013, 09:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu gem de prune