Clatite cu lapte de pasare

de LUK in Prajituri, 17 Dec 2010 | 3928 vizualizari

 

Pentru ca ziceam ca am regasit desertul "lapte de pasare " intr-o combinatie delicioasa..de cativa ani datorita soacrei ....

 

INGREDIENTE

  • Pentru clatite:
  • 300gr faina
  • 100ml lapte
  • 250ml apa
  • o lingurita de ulei
  • 1 ou
  • 1 pliculet de zahar vanilat
  • o lingura de zahar sau 2 depinde cat le vreti de dulci(eu am pus una)
  • un pic de sare
  • Pentru lapte de pasare..vedeti reteta pe pagina mea
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu lapte de pasare:

Se amesteca oul cu zaharul vanilat,zaharul tos,sarea,uleiul,laptele si faina.Se va obtine o pasta groasa pe care o lungim cu apa.


Se incinge tigaia si o stropim cu putin ulei(daca nu e din teflon e recomandat sa intindeti uleiul pe toata suprafata).Luam cu un polonic aluatul si il punem in tigaie rotind tigaia pt a se intinde uniform.Se lasa sa se rumeneasca pe o parte(aprox 1 minut) apoi se intoarce pe partea cealalta.Se mai lasa putin si apoi se scoate pe o farfurie si se umple cu gem(eu am folosit gem de visine..e cel mai potrivit in combinatia cu lapte de pasare).Faceti toate clatitele apoi lasati-le sa se raceasca bine.


Le asezati intr-un castron si puneti peste laptele de pasare.Lasati-le o jumatate de ora sa se patrunda bine si apoi serviti.Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

E important sa fie reci clatitele atunci cand le amestecati cu laptele pentru ca altfel se inmoaie prea tare..

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu lapte de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

gatitdemine 1

11.02.2011, 21:54

m-am

LUK 1

11.02.2011, 22:40

da "gatitdemine" ..sa stii ca e o combinatie delicioasa...nici nu ai senzatia aceea de preaplin...care ti-o da mancatul clatitelor simple...

Dana Cristea - pusikmea 1

13.03.2011, 15:38

super, chiar o sa incerc!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Musaca de cartofi cu varza si carne
  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Turn de clatite cu crema limoncello