Pandispan cu capsuni si frisca

de MIUTA in Prajituri, 20 Iun 2011 | 3444 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 5 linguri faina
  • 50 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • capsuni
  • 200 ml frisca
  • coaja si sucul de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu capsuni si frisca:

Am pregatit un aluat de pandispan.


Am batut separat albusul cu cele 4 linguri de zahar.


Am adaugat galbenusurile si am mixat inca putin.


Am adaugat praful de copt stins in sucul de lamaie,coaja de lamaie,vanilia si uleiul.


Am amestecat foarte usor si la sfarsit am adaugat faina amestecand usor.


Am pus compozitia intr-o cratita unsa cu ulei si tapetata cu faina.


Intre timp se incalzeste cuptorul.


Capsunile se taie in doua sau in patru si se scufunda in coca.


Tava se baga la cuptor la foc mediu si se tine cca 30 minute.


Se face testul cu scobitoarea sa vedem daca este copt pandispanul.


Se scoate din cuptor si se pune la racit.


Dupa ce s-a racit pandispanul se scoate cu grija din tava.


Se serveste cu frisca si sirop de capsuni.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu capsuni si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

RuxyRux 1

21.06.2011, 19:31

Muuult imi place

lilik 1

23.06.2011, 15:22

delicios

adry88 1

02.07.2011, 16:48

un deliciu imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu capsuni si crema de vanilie