Pandispan cu capsuni si frisca

de MIUTA in Prajituri, 20 Iun 2011 | 4880 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 5 linguri faina
  • 50 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • capsuni
  • 200 ml frisca
  • coaja si sucul de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu capsuni si frisca:

Am pregatit un aluat de pandispan.


Am batut separat albusul cu cele 4 linguri de zahar.


Am adaugat galbenusurile si am mixat inca putin.


Am adaugat praful de copt stins in sucul de lamaie,coaja de lamaie,vanilia si uleiul.


Am amestecat foarte usor si la sfarsit am adaugat faina amestecand usor.


Am pus compozitia intr-o cratita unsa cu ulei si tapetata cu faina.


Intre timp se incalzeste cuptorul.


Capsunile se taie in doua sau in patru si se scufunda in coca.


Tava se baga la cuptor la foc mediu si se tine cca 30 minute.


Se face testul cu scobitoarea sa vedem daca este copt pandispanul.


Se scoate din cuptor si se pune la racit.


Dupa ce s-a racit pandispanul se scoate cu grija din tava.


Se serveste cu frisca si sirop de capsuni.


Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu capsuni si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

RuxyRux 1

21.06.2011, 19:31

Muuult imi place

lilik 1

23.06.2011, 15:22

delicios

adry88 1

02.07.2011, 16:48

un deliciu imi place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5992 puncte

Panacris

5442 puncte

RODIMUR

4040 puncte

Rocsi

3926 puncte

Bya Ralu

2775 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura rapida cu capsuni