Pandispan cu capsuni si frisca

de MIUTA in Prajituri, 20 Iun 2011 | 3241 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 5 linguri faina
  • 50 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • capsuni
  • 200 ml frisca
  • coaja si sucul de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu capsuni si frisca:

Am pregatit un aluat de pandispan.


Am batut separat albusul cu cele 4 linguri de zahar.


Am adaugat galbenusurile si am mixat inca putin.


Am adaugat praful de copt stins in sucul de lamaie,coaja de lamaie,vanilia si uleiul.


Am amestecat foarte usor si la sfarsit am adaugat faina amestecand usor.


Am pus compozitia intr-o cratita unsa cu ulei si tapetata cu faina.


Intre timp se incalzeste cuptorul.


Capsunile se taie in doua sau in patru si se scufunda in coca.


Tava se baga la cuptor la foc mediu si se tine cca 30 minute.


Se face testul cu scobitoarea sa vedem daca este copt pandispanul.


Se scoate din cuptor si se pune la racit.


Dupa ce s-a racit pandispanul se scoate cu grija din tava.


Se serveste cu frisca si sirop de capsuni.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu capsuni si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

RuxyRux 1

21.06.2011, 19:31

Muuult imi place

lilik 1

23.06.2011, 15:22

delicios

adry88 1

02.07.2011, 16:48

un deliciu imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu legume
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!