Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Clătitele cred că plac oricui,indiferent ca sunt cu umplutură dulce ori sărată.De data aceasta am ales o umplutură de legume şi ciuperci şi pot să spun că mi-a plăcut foarte mult.Pentru clătite am folosit reţeta de bază,fără zahăr bineînţeles.
Am pregatit mai întâi clatitele foarte subţiri.
Pentru umplutura,am calit ceapa cu putin ulei,apoi am adaugat ciupecile.Când ciupercile s-au înmuiat am pus legumele si muschiul file.
Am condimentat si am mai lasat puţin pe foc.
La final am adaugat mararul tocat si smântâna.
Am umplut clatitele si le-am pus într-un vas ceramic.
Am batut ouale,am pus smântâna si cascavalul ras si am turnat deasupra clatitelor.
Am pus vasul la cuptor pâna s-au rumenit deasupra.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult