Clatite cu marmelada

de Lau in Dulciuri, 6 Mai 2012 | 1162 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 500 ml iaurt
  • faina
  • zeama de la 1 lamaie
  • 1 praf de copt
  • 100 g zahar
  • 1 praf de sare
  • CREMA
  • 250 ml vin rosu
  • 200 g marmelada
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu marmelada:

Mixam ouale cu sarea si zaharul, adaugam iaurtul si restul de ingrediente, amestecam bine acoperim si dam la frigider 30 minute


Scoatem compozitia si adaugam putin ulei, amestecam


Intr-o tigaie bine incalzita adaugam putin ulei dupa care punem 1 polonic de compozitie si le frigem pe ambele parti si le lasam sa se raceasca


CREMA-intr-o oala adaugam vinul si marmelada taiata bucati, punem pe foc amestecand continuu pana se dizolva marmelada,


Cu crema de marmelada umplem clatitele


Eu am pus o clatita am uns cu marmeala,am reptat,pe ultima am adaugat ciocolata topita,am dat la frigider pana a 2 zi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu marmelada" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Lau 1

06.05.2012, 22:22

cocolina 1

06.05.2012, 22:27

vreau si eu arata superb

Lau 1

07.05.2012, 08:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu miere de albine si nuca de cocos