Clatite cu marmelada

de Lau in Dulciuri, 6 Mai 2012 | 2762 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 500 ml iaurt
  • faina
  • zeama de la 1 lamaie
  • 1 praf de copt
  • 100 g zahar
  • 1 praf de sare
  • CREMA
  • 250 ml vin rosu
  • 200 g marmelada
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu marmelada:

Mixam ouale cu sarea si zaharul, adaugam iaurtul si restul de ingrediente, amestecam bine acoperim si dam la frigider 30 minute

Scoatem compozitia si adaugam putin ulei, amestecam

Intr-o tigaie bine incalzita adaugam putin ulei dupa care punem 1 polonic de compozitie si le frigem pe ambele parti si le lasam sa se raceasca

CREMA-intr-o oala adaugam vinul si marmelada taiata bucati, punem pe foc amestecand continuu pana se dizolva marmelada,

Cu crema de marmelada umplem clatitele

Eu am pus o clatita am uns cu marmeala,am reptat,pe ultima am adaugat ciocolata topita,am dat la frigider pana a 2 zi

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu marmelada" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (19)

Lau 1

06.05.2012, 22:22

cocolina 1

06.05.2012, 22:27

vreau si eu arata superb

Lau 1

07.05.2012, 08:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Piersici