Creme brulee cu smochine si boabe de struguri

de ianculubita in Dulciuri, 17 Sep 2011 | 3173 vizualizari

 

In principiu,aceste creme se fac la fel,difera doar ingredientele

 

INGREDIENTE

  • 500ml smantana lichida
  • 70g zahar pudra
  • 6galbenusuri
  • 1baton de vanilie
  • 6smochine bine coapte
  • 1ciorchine de struguri
  • 40g zahar brun
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creme brulee cu smochine si boabe de struguri:

Smantana se pune intr-un vas pe foc mic impreuna cu semintele de la batonul de vanilie doar cat se incalzeste;


separat se amesteca zaharul cu galbenusurile,se amesteca cu smantana si se da la frigider 2h;


se pune apoi crema in forme,pe jumatate se pun boabele de struguri iar in partea opusa felii de smochine,formele in tava cu apa calda,tava in cuptor la foc mic 1h;


dupa ce s-au copt,se lasa la rece iar in momentul servirii se pune deasupra zaharul brun si se arde cu pistolul;


eu am lasat-o in cuptor peste timp si nu a fost bine

Daca ti-a placut reteta noastra "Creme brulee cu smochine si boabe de struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

jolygina 1

20.09.2011, 10:33

mamaieelena 1

20.09.2011, 15:53

buuuun

Lau 1

07.10.2011, 17:03

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

14401 puncte

oanapl

13935 puncte

Panacris

11496 puncte

Rocsi

5346 puncte

Catalina L

4420 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu dulceata de visine