Gogosi cu miere de albine si nuca de cocos

de abetina in Dulciuri, 29 Ian 2017 | 2536 vizualizari

 

Ca la bucatarasi acasa

 

INGREDIENTE

  • un cubulet de drojdie
  • 1 kg. faina de grau
  • 4 linguri de miere de albine
  • apa minerala
  • 100 gr.nuca de cocos
  • 2 oua
  • 1 l ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu miere de albine si nuca de cocos:

Se pune faina intr-un vas si peste faina adaugam ouale, 2 linguri de zahar si drojdia stinsa cu putina sare si putina apa minerala si incepem  sa amestecam cu telul, turnand apa minerala, cat sa facem un aluat un pic mai gros decat la clatite. Punem pe foc, un vas cu ulei la incins si cand uleiul este suficient de incins, punem pe mana o manusa de celofan si luam aluat din vas, cu mana si cu o lingura, taiem aluatul sa cada cam o lingura in uleiul incins, lasam sa cada atatea linguri cat cuprinde suprafata uleiului, se intorc cu o paleta si se scot cand sunt coapte. Apoi se adauga mierea de albine peste ele, cat sunt inca caldute, se trece printre ele sa se prinda de toate mierea si apoi adaugam nuca de cocos si tot asa, le intoarcem sa se prinda nuca de gogosele. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu miere de albine si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort "Tunel"