Gogosi cu miere de albine si nuca de cocos

de abetina in Dulciuri, 29 Ian 2017 | 664 vizualizari

 

Ca la bucatarasi acasa

 

INGREDIENTE

  • un cubulet de drojdie
  • 1 kg. faina de grau
  • 4 linguri de miere de albine
  • apa minerala
  • 100 gr.nuca de cocos
  • 2 oua
  • 1 l ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu miere de albine si nuca de cocos:

Se pune faina intr-un vas si peste faina adaugam ouale, 2 linguri de zahar si drojdia stinsa cu putina sare si putina apa minerala si incepem sa amestecam cu telul, turnand apa minerala, cat sa facem un aluat un pic mai gros decat la clatite. Punem pe foc, un vas cu ulei la incins si cand uleiul este suficient de incins, punem pe mana o manusa de celofan si luam aluat din vas, cu mana si cu o lingura, taiem aluatul sa cada cam o lingura in uleiul incins, lasam sa cada atatea linguri cat cuprinde suprafata uleiului, se intorc cu o paleta si se scot cand sunt coapte. Apoi se adauga mierea de albine peste ele, cat sunt inca caldute, se trece printre ele sa se prinda de toate mierea si apoi adaugam nuca de cocos si tot asa, le intoarcem sa se prinda nuca de gogosele. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu miere de albine si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

oanapl 1

04.02.2017, 14:43

Delicioase!

Rahela Velicu 1

14.06.2017, 11:23

CofetariiBucatari 1

29.08.2017, 18:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Londoni