Lapte de pasare cu ciocolata

de Lavinia in Dulciuri, 27 Mar 2013 | 14111 vizualizari

 

Rapid si delicios !

 

INGREDIENTE

  • 650 ml lapte
  • 3 oua
  • 7 linguri de zahar
  • 4 lingurite faina
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • 1 lingurita cu varf de cacao
  • 200 ml frisca lichida
  • 4 piscoturi
  • nesquik pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lapte de pasare cu ciocolata:

Mixam albusurile spuma cu un praf de sare apoi adaugam 3 linguri de zahar si esenta de vanilie si mixam pana se topeste zaharul.


Intr-o craticioara punem laptele la fiert .


In momentul cand a inceput sa fiarba formam galuste mici cu ajutorul unei lingurite si le fierbem cca 1 minut pe fiecare parte.


Scoatem galustele intr-o strecuratoare si intre timp pregatim crema.


Frecam galbenusurile cu restul de zahar(4 linguri) ,adaugam faina si laptele fierbinte strecurat in prealabil.


Punem crema pe foc mic amestecand continuu pana se ingroasa apoi adaugam zaharul vanilat.


Punem in fiecare cupa/pahar 5-6 galuste si piscotul.


Oprim 2 linguri de crema in care punem cacaua diluata in putina apa.


Adaugam peste galuste un strat generos de crema de vanilie si cca 2 lingurite de crema de ciocolata.


Decoram cu frisca si le pudram cu nesquik/cacao.


Le bagam la frigider pentru minim 2-3 ore apoi le servim cu mare pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lapte de pasare cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Lavinia 1

28.03.2013, 20:52

multumesc

mihaelar63 1

01.04.2013, 17:30

Ce delicios !!!

Lavinia 1

01.04.2013, 18:52

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Prajitura lapte de pasare cu capsuni