Clătite cu piept de pui şi ciuperci

de diaconta in Pui, 6 Iul 2012 | 8329 vizualizari

 

Vă asigur că sunt delicioase.Pozele nu au ieşit prea frumoase,eram obosită şi aveam o căldură în casă după ce am pornit cuptorul că mi se scurgea şi mintea.

 

INGREDIENTE

  • Pentru clătite( nu am scris cantitati,sunt în functie de cate doriti sa faceti):
  • Lapte batut
  • Lapte
  • 2 oua
  • Sare
  • Faina
  • Ulei
  • Pentru umplutura:
  • Un piept de pui
  • 400 gr ciuperci champignion
  • Ceapa verde
  • Ulei
  • O lingura faina
  • 250 ml lapte
  • 200 ml smantana
  • Verdeata
  • Unt
  • Sare,piper,nucsoara
  • Cascaval razuit si smantana deasupra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clătite cu piept de pui şi ciuperci:

Se pregatesc clatitele dupa reteta obisnuita.Se fac cat mai subtiri.


Pieptul de pui il taiem cubulete,il condimentam si-l punem sa se prajeasca cu putin ulei sau unt.


Ciupercile le curatam si le taiem felii.Taiem si ceapa.Le punem si acestea sa se prajeasca separat intr-o cratita.Sunt gata cand lichidul lasat a scazut de tot si s-au prajit putin.


Amestecam pieptul de pui prajit cu ciupercile.


Diluam faina cu laptele,adaugam smantana,nucsoara si punem amestecul peste carne si ciuperci.


Punem si verdeata.Lasam putin sa prinda consistenta,apoi luam vasul de pe foc.


Punem umplutura pe clatite,insa cu cat mai putin sos.


Le impachetam ca si sarmalutele si le asezam intr-o tava in care am pus bucatele de unt.


Deasupra punem sosul ramas,razuim cascaval,punem smantana si punem tava la cuptor pana cand se topeste cascavalul.


Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clătite cu piept de pui şi ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

diaconta 1

12.07.2012, 19:56

Buni Buni )) cateodata ma intreb unde mi-o fi fugit mintea si asa putina

tibi_f 1

13.07.2012, 12:15

bestial !!!!!!!!!!!!!!

laura_n 1

13.07.2012, 14:36

mama, ce bestiale sunt!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rosii uscate, conservate in ulei
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu pere si ciocolata

de oanapl 6

ieri la 22:34

Ciorba radauteana

de oanapl 6

ieri la 22:12

Desert chec cu cacao si banane

pe 21.09 la 16:28

Piept de pui cu mustar si portocale, la punga

de RODIMUR 7

pe 21.09 la 12:01

RETETA RECOMANDATA
Clatite umplute cu piept de pui