Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Aluat clatite:
Topping:
In plus:
Oul se mixeaza cu zaharul pana cand acesta se topeste.
Se adauga apoi praful de sare, laptele si se omogenizeaza.
Faina cernuta se incorporeaza in compozitia lichida, mixand bine pentru a nu ramane cocoloase, apoi adaugam apa minerala si mai mixam putin.
Ungem o tigaie cu foare putin ulei, apoi o puneme la incins la foc mediu.
Turnam cate un polonic din compozitie si invartim usor tigaia, astfel incat sa fie acoperita toata suprafata tigaii.
Se tine clatita 1 minute pe o parte apoi se intoarce si pe cealalta parte si o mai coacem 1 minut.
Cand am terminat de prajit clatitele le putem umple ce dorim, noi am preferat siropul de visine in combinatie cu mure.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult