Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am pregatit aceasta reteta pentru toata gasca de bucatarasi.:)
Intr-un castron punem faina cernuta,adaugam sarea,ouale intregi si amestecam.Treptat turnam si laptele si amestecam bine,eu folosesc si mixerul.Intr-o tigaie picuram putin ulei,incingem tigaia pe foc dupa care cu un polonic luam din aluat ,turnam in tigaia incinsa si coacem clatitele pe ambele parti pana devin aurii.
Umplutura o pregatim astfel:zdtobim bine cu furculita urda,adaugam smantana,galbenusele si mararul tocat,amestecam bine,bine.Pe fiecare clatita punem 2 lingurite bune cu urda si rulam clatitele.
Sunt delicioase.Pofta buna tuturor!!!!!!!!!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult