Clatite dantelate

de RuxyRux in Prajituri, 28 Sep 2014 | 7099 vizualizari

 

Una dintre cele mai... si mai...si mai...delicioase retete de clatite!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua mari
  • 1 cana de lapte mare
  • 1 pahar de iaurt mare de 400 gr( grecesc 10%)
  • 1/2 cana de apa minerala ( cu bule)
  • 3 sau 4 linguri de zahar
  • vanilie
  • coaja de lamaie
  • un praf de sare
  • 1/4 lingurita de bicarbonat stins cu cateva picaturi de zeama de lamaie
  • faina cat cuprinde sa iasa un aluat de clatite
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite dantelate:

Ouale se amesteca bine cu un praf de sare, se adauga iaurtul, zaharul si se amesteca in continuare, apoi laptele, vanilia si coaja de lamaie, faina in ploaie, bicarbonatul pe care-l stingem cu zeama de lamaie si cautam sa obtinem un aluat mai grosut pe care-l vom subtia cu apa minerala la sfarsit.


Aerisim compozitia de cateva ori lasand sa curga de sus din polonic inapoi in vas.


Ungem tigaia incinsa cu o lacrima de ulei si punem aluatul si prajim clatitele in stilul propriu desigur :)))


Eu le-am umplut cu gem de prune, de macese, de capsuni si cu iubita nutella.


Va asigur ca au o textura senzationala. :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite dantelate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

RuxyRux 1

29.09.2014, 11:33

Multumesc Alina

diaconta 1

30.09.2014, 22:39

Mi-e pofta

RuxyRux 1

30.09.2014, 23:48

Multumesc Diuta scumpa mea!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si frisca