Clatite de post cu bors

de robert_b in Dulciuri, 22 Noi 2014 | 5309 vizualizari

 

V-am adus astazi niste clatite foarte pufoase si bune!Am vazut reteta la Laura Sava!
Sper sa va placa! :)

 

INGREDIENTE

  • 200 ml. bors
  • 100 ml. ulei
  • 50 gr. zahar(sau daca vreti mai dulci mai adaugati zahar!)
  • 200 gr. faina
  • un praf de sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite de post cu bors:

Mai intai pregatim ingredientele!Dupa care,intr-un bol,punem faina,zaharul,borsul,uleiul, si praful de sare.Amestecam bine,pana la omogenizare.Trebuie sa rezulte un aluat care curge foarte usor de pe lingura.Aluatul se pune la frigider,circa 1 ora,iar apoi se incinge o tigaie de clatite.Tigaia se unge cu putin ulei,iar apoi cu un polonic mic se formeaza niste "mini-clatite".Se coc pe ambele parti,si se servesc cu gem,sau pudrate cu zahar pudra!

TIPS-URI

1

Le puteti servi,si cu o crema de ciocolata,sau cu fructe de sezon!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite de post cu bors" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clatite de post cu magiun de prune