Clatite de post cu scortisoara, stafide si miere

de housy in Dulciuri, 14 Oct 2010 | 7628 vizualizari

 

cu parere de rau..am uitat sa fac poze cand erau clatitele gata.....erau prea apetisante, n-am putut rezista tentatiei......si-am ratat momentul. poate data viitoare ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cana faina
  • 2 linguri de miere
  • o lingurita scortisoara
  • 15 stafide
  • 1 zahar vanilat
  • 1/2  plic praf de copt
  • 1/2 plic amoniu pt prajituri
  • un praf de sare
  • apa minerala 500 ml....poate nitel mai mult
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite de post cu scortisoara, stafide si miere:

- intr-un bol inalt se bat cu mixeru: faina, scortisoara, praf de copt, amoniu, mierea, praful de sare, zaharul vanilat si apa minerala


- dupa ce se formeaza o compozitie omogena, fara cocoloase, se adauga stafidele si se amesteca doar cu lingura, pentru a nu le zdrobi


- se lasa putin la odihna, vreo 15 minute cel putin


- se fac clatitele intr-o tigaie incinsa, pe care o ungeti la fiecare 2 clatite cu putin ulei


- clatitele se umplu cu gem de prune (sau orice aveti sau va place)


Sunt topita dupa clatite, oricum ar fi ele !

 

TIPS-URI

1

- de post

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite de post cu scortisoara, stafide si miere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Rocsi 1

15.10.2010, 10:58

imi plac clatitele de post

nadina73 1

16.10.2010, 02:14

super bune de post si eu fac sant grozave5f

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmalele padurarului (de post)
  • 05

    J

  • 06

    V

  • 07

    S

  • 08

    D

  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cozonac pufos cu cacao, nuca, stafide si rahat