Clatite din faina de naut cu ciuperci

de katty in Mancaruri de post, 21 Feb 2016 | 4377 vizualizari

 

Cum baietii mei mi-au interzis categoric sa le mai fac ceva dulce pe motiv ca  ei trag la sala si eu vreau sa le stric patratele de pe abdomen (viitoarele, evident) am facut  si eu niste clatite, in asa fel incat sa nu supar pe nimeni si sa le manance cu drag.

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cana faina de naut fina
  • 1 1/2 cana apa
  • sare
  • piper negru macinat
  • turmeric
  • 2 linguri amestec de seminte(in, susan, dovleac si floarea soarelui)
  • 1 lingurita praf de opt
  • 200 gr ciuperci
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 lingura ulei+pentru uns tigaia de clatite
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite din faina de naut cu ciuperci:

Intr-un vas amestecati faina de naut cu turmericul, sare, piper, praful de copt, semintele si apa. Omogenizati bine si lasati amestecul  10 minute sa se odihneasca.

Treceti ciupercile printr-un jet de apa, le scurgeti si le taiati feliute. Tocati ardeiul gras cubulete mici. Incintati intr-o tigaie 1 lingura ulei si adaugati ciupercile. Ladati ciupercile la calit pana nu mai lasa zeama si s-au inmuiat.

Adaugati ardeiul gras, sare si piper si mai lasati la foc 1 minut, amestecand usor.

Coaceti pe rand clatite intr-o tigaie unsa cu ulei. Serviti clatitele  calde  cu umplutura de legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite din faina de naut cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mini tarte cu verdeturi de primavara, ciuperci si tofu