Ciorba de perisoare din soia

de Valclaudia in Mancaruri de post, 5 Dec 2015 | 3340 vizualizari

 

ciorba de post

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 ardei diferit colorati
  • 100 gr. granule de soia
  • 1 lingurita vegeta de legume
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri legume deshidratate
  • 1 borcan zarzavat pentru ciurbe (telina, morcov, patrunjel, pastarnac)
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • 2-3 linguri sos de soia
  • sare de Himalaya dupa gust
  • 6 linguri cu varf de faina alba
  • mix din boabe de piper
  • cca 2-3l apa plata
  • 1 foaie de dafin
  • 2-3 linguri de faina pentru modelarea perisoarelor
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • telina verde
  • leustean in otet dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare din soia:

Punem granulele de soia la fiert in apa cu 1 lingurita de vegeta de legume.


Lasam sa se umfle pe foc, apoi la racit.


Ceapa si ardeii se curata, se spala si se taie bucatele.


Punem legumele la sotat in 2 linguri de ulei pentru 2-3 minute.


Adaugam legumele conservate din borcan, apa plata, foaia de dafin, mixul din boabe de piper si apa scursa de pe granulele fierte.


Granulele de soia fierte si racite le punem intr-un castron incapator, adaugam doua linguri de ulei, sare de Himalaya dupa gust, legume deshidratate, piper macinat si 6 linguri de faina, amestecam sa obtinem o compozitie omogena.


Desprindem cu mana din compozitia obtinuta (bucati de marimea unei mingi de ping-pong), le trecem prin faina, apoil le lasam la plonjat in ciorba de pe foc.


Fierbem perisoarele pana se ridica la suprafata, adaugam apoi sosul de soia, rosiile pasate,leustean in otet dupa gust.


La final presaram vedeata proaspata (telina, marar, patrunjel), lasam cateva minute oala acoperita sa se intrepatrunda aromele si serivim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare din soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Gherca Daniela 1

06.12.2015, 18:06

buna, buna!

MotanLaOale 1

06.12.2015, 20:24

-Licurici- 1

07.12.2015, 08:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu tarhon (CA-N ARDEAL)