Prajitura cu mere

de dantes in Mancaruri de post, 15 Apr 2013 | 3585 vizualizari

 

Simpla si gustoasa.

 

INGREDIENTE

Pentru aluat

  • 600 g faina
  • 400 g margarina
  • 2 plicuri zahar vaniliat
  • 1 plic praf de copt
  • 50 ml.apa minerala

Pentru umplutura

  • 1 Kg.mere
  • 200 g zahar
  • 50 g scortisoara macinata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere:

Pentru aluat framantam ingredientele pana cand obtinem un aluat omogen si usor de prelucrat,invelim aluatul intr-o folie alimentara si il bagam la frigider 30 de minute.


Pentru umplutura curatam merele si le dam pe razatoarea mare si le punem la calit impreuna cu zaharul si scortisoara.


Scoatem aluatul din frigider il impartim in doua si il intindem cu sucitorul.Asezam prima foaie in tava tapetata cu faina,adaugam deasupra merele si asezam deasupra a doua foaie pe care o intepam cu furculita din loc in loc si o introducem la cuptor circa 45 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

portiadelumina 1

15.04.2013, 12:50

Simplu, frumos şi gustos!

Rocsi 1

15.04.2013, 16:28

Ce imi place ca e cu mere!

diana_k 1

16.04.2013, 08:59

imi plac dulciurile cu mere

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si glazura de ciocolata