Clatite gratinate

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 29 Iun 2011 | 7355 vizualizari

 

M-am gandit azi cu surprindere ca a trecut mult prea multa vreme de cand n-am facut clatite.Asa ca niste clatite cu sunca si galbiori erau tocmai potrivite.

 

INGREDIENTE

  • Pentru clatite:
  • lapte
  • apa minerala
  • 1 ou
  • faina
  • sare
  • piper
  • marar
  • Umplutura:
  • galbiori
  • muschi file
  • cascaval
  • 1 lingura smantana
  • marar,patrunjel
  • ceapa verde
  • ulei
  • Deasupra vom pune,un ou,o lingura smantana si cascaval razuit.  
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite gratinate:

Se fac clatite din ingredientele mentionate.Nu am pus cantitati pentru ca sunt in functie de cate clatite doriti sa faceti.Eu am facut 4 clatite uriase,pe care le-am copt in tigaia de gratar.

Pentru umplutura,se pune intr-o cratita putin ulei,ceapa si galbiorii spalati si taiati felii.Se lasa sa se prajeasca pana cand scade apa lasata de ciuperci.Adaugam apoi si muschiul file taiat fideluta,apoi smantana si verdeata.Se condimenteaza.

Punem umplutura pe fiecare clatita si le asezam intr-un vas de ceramica uns cu unt.Batem oul cu smantana si punem peste clatite.Razuim cascaval.Punem in cuptorul preincalzit si lasam pana cand se rumenesc frumos.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite gratinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (57)

getix 1

05.07.2011, 22:54

arata super
am o intrebare : ce sunt aia galbiori ?

diaconta 1

05.07.2011, 23:06

Getix,sunt niste ciupercute galbene delicioase

getix 1

05.07.2011, 23:08

ms

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Vinete cu sunca de Praga si cascaval