Sufleu de conopida

de ela in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2010 | 11535 vizualizari

 

delicios.....

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida,
  • 6 linguri de unt 
  • 4 oua,
  • 200 gr cascaval,
  • 5 linguri de faina,
  • sare,
  • vegeta,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida:

Conopida se spala si se desface buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Desfacem faina intr-un bol cu zeama de la care a fiert conopida. Separat, frecam untul spuma, apoi adaugam faina oparita, galbenusurile, smantana, jumatate din cascavalul ras si bucatelele de conopida bine scurse de apa. Amestecam bine.


Separat batem albusurile cu un praf de sare si le adaugam peste compozitia de mai sus.


Ungem un vas termorezistent cu unt si tapetam cu faina in care turnam sufleul. Punem in cuptorul preincalzit si lasam vreo 30 minute, scoatem si punem deasupra restul de cascaval ras si mai dam la cuptor vreo 15 minute pana se rumeneste frumos deasupra.


Se serveste cald, cu o salata de rosii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (49)

mena29 1

12.10.2010, 07:45

Cand mai faci vreau si eu

mariac 1

17.10.2010, 01:50

mamaieelena 1

03.11.2011, 07:19

excelent

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9330 puncte

RODIMUR

8940 puncte

Rocsi

4600 puncte

Constelatialeu

3880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv placinta cu branza de vaci
  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de gutui

ieri la 22:17

Gem de struguri

ieri la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Turtite cu cartofi si sunculita