Aperitiv chec cu masline si kaizer afumat

de AlexTeacher in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2017 | 7180 vizualizari

 

Pentru ca nu am fost niciodata de acord cu risipa, iti arat cum sa transformi resturile din frigider in ceva gustos. Checul aperitiv cu masline si kaizer afumat este perfect din acest punct de vedere, si este totodata capabil sa transforme niste ingrediente banale intr-un preparat foarte gustos.
Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus.

 

INGREDIENTE

  • 180 g de faina
  • 6 oua la temperatura camerei
  • 200 g de cascaval dat pe razatoare
  • 150 g de masline fara samburi, rondele
  • 150 g de kaizer afumat taiat cuburi
  • 2 ardei kapia in otet tocati cuburi
  • 1 lingurita rasa de boia
  • 1 lingurita rasa de cimbru
  • 1 plic de praf de copt
  • 40 ml de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • unt si faina pentru tapetat tava sau de hartie de copt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chec cu masline si kaizer afumat:

Reteta aceasta nu-i batuta in cuie, pastreaza doar faina si ouale si schimba ingredientele in functie de ce ti-a mai ramas prin frigider.

In prima faza, amesteca faina cu praful de copt. Folosind un mixer, bate ouale cu sare pana devin pufoase. Incorporeaza faina cu praful de copt amestecand in continuare. Procedeaza la fel si cu uleiul. Pune apoi cascavalul, maslinele, kaizerul, ardeii kapia, boia, cimbru si piper si de data aceasta amesteca folosind o spatula de silicon.

Tapeteaza cu unt si faina o forma de tort cu fund detasabil sau o forma de cozonac. Pune compozitia in aceasta si da-o in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade C, pentru 30 de minute sau pana cand este perfect crescut si rumenit si a trecut testul scobitorii. 

 Lasa-l sa se raceasca pe un tocator. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Este foarte important sa nu deschizi usa cuptorului in timpul procesului de gatire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chec cu masline si kaizer afumat" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Specialitate de pui,somon si cascaval umplut