Clatite la cuptor cu spanac si branza

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2009 | 6232 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat clatite:
  • 140 gr faina
  • 2 oua
  • 1 galbenus
  • sare
  • 250 ml lapte
  • Umplutura:
  • 200 gr branza telemea
  • 200 gr spanac proaspat
  • 1 ceapa rosie
  • 2 fire ceapa verde
  • marar
  • sare, piper, boia
  • Topping:
  • 1 ou
  • 1 albus
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • 50 gr cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite la cuptor cu spanac si branza:

Se pregateste aluatul de clatite si acestea se coc. Mie mi-au iesit 10 bucati mai mici.
Ceapa se toaca si se pune la calit. Se adauga spanacul, ceapa verde si mararul se mai lasa pe foc,
acoperit, pana se inmoaie spanacul.. Se amesteca apoi cu branza telemea rasa si se condimenteaza. Se aseaza umplutura pe mijlocul clatitelor, se ruleaza si se aseaza in tava unsa si tapetata cu pesmet. Se bat oul si albusul, se adauga smantana si se toarna peste clatite. Deasupra se presara cascaval ras. Se coc 15 minute, pana se rumenesc. Se servesc cu smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite la cuptor cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9330 puncte

RODIMUR

8940 puncte

Rocsi

4600 puncte

Constelatialeu

3880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu gutui
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de gutui

ieri la 22:17

Gem de struguri

ieri la 21:47

Ciorba de dovlecei, cu zdrente de oua

de RODIMUR 5

ieri la 19:19

Compot asortat de sezon

de RODIMUR 5

ieri la 17:50

RETETA RECOMANDATA
Mini-tarte speciale cu pui si spanac cu branza