Clatite la cuptor cu spanac si branza

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2009 | 5224 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat clatite:
  • 140 gr faina
  • 2 oua
  • 1 galbenus
  • sare
  • 250 ml lapte
  • Umplutura:
  • 200 gr branza telemea
  • 200 gr spanac proaspat
  • 1 ceapa rosie
  • 2 fire ceapa verde
  • marar
  • sare, piper, boia
  • Topping:
  • 1 ou
  • 1 albus
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • 50 gr cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite la cuptor cu spanac si branza:

Se pregateste aluatul de clatite si acestea se coc. Mie mi-au iesit 10 bucati mai mici.
Ceapa se toaca si se pune la calit. Se adauga spanacul, ceapa verde si mararul se mai lasa pe foc,
acoperit, pana se inmoaie spanacul.. Se amesteca apoi cu branza telemea rasa si se condimenteaza. Se aseaza umplutura pe mijlocul clatitelor, se ruleaza si se aseaza in tava unsa si tapetata cu pesmet. Se bat oul si albusul, se adauga smantana si se toarna peste clatite. Deasupra se presara cascaval ras. Se coc 15 minute, pana se rumenesc. Se servesc cu smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite la cuptor cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12310 puncte

Rocsi

7860 puncte

Constelatialeu

5590 puncte

Adele

5390 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se toaca verdeturile
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!