Clatite Oscar

de ralu_ca in Pui, 6 Apr 2013 | 17105 vizualizari

 

mie mi se par foarte bune, asa ca incercati si voi..

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi usturoi verde
  • marar, patrunjel
  • 500 g ciuperci
  • 3 oua
  • sare,piper
  • ulei
  • 15 clatite
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite Oscar:

Se spala bine ceapa, usturoiul si ciupercile si se taie marunt.

Pieptul de pui se taie cubulete foarte mici.

Intr-o cratita punem ulei, il lasam sa se incinga si apoi punem ciupercile. Le lasam sa se rumeneasca bine, amestecand des.

Intr-o tigaie rumenim ceapa si usturoiul in putin ulei, apoi adaugam mararul si patrunjelul.

Cand ciupercile au inceput sa se rumeneasca, adaugam si bucatile de piept de pui, amestecand sa nu se lipeasca, iar cand incepe sa scada cantitatea adaugam si amestecul de ceapa, usturoiul, marar si patrujel. Dupa gustul fiecauia se pune sare si piper, iar la final ouale batute bine. Se mai amesteca in compozitie pana scade sdi o lasam putin sa se raceasca.

Presupunand ca aveti clatitele facute deja ( eu le-am facut tot astazi_reteta alta data pt clatite ), incepem sa umplem clatitele cu compozitia obtinuta.

In speranta ca v-am facut pofta...atunci sa fie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite Oscar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

laura_n 1

07.04.2013, 11:39

astea sunt...dementiale !

deyutzky 1

07.04.2013, 11:41

super bune!

Bya Ralu 1

12.05.2013, 14:00

delicioase

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Clatite umplute cu carne tocata